Huippukokki Kozeen Shiwan International Mikkeli Day:ssä torstaina 9.11.2023

Kultahampainen huippukokki Kozeen Shiwan on mukana International Mikkeli Day IMD -tapahtumassa kauppakeskus Stellassa torstaina 9.11.2023. Shiwan kertoo elämästään ja kokemuksistaan Suomessa sekä pitää ruokademon Master Chef -ohjelmassakin tutuksi tulleesta kuningasperunastaan klo 14-15.

Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Kansainvälinen mikkeliläinen 2023 ja ohjelmassa on värikkäitä tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä puheenvuoroja kansainvälisyydestä. Myös eri maiden kansallispukuja ja kulttuuriasuja nähdään lavalla. Mikkelin lukion opiskelijat kertovat kansainvälisyydestä Mikkelin lukiossa ja tapahtumassa esitellään kansainvälistä nuorten kahvilaa Mikkelissä.

  • On hienoa järjestää tämä marraskuun harmautta valaiseva positiivinen tapahtuma usean toimijan yhteistyönä nyt jo 11. kertaa, toteaa tapahtumaa koordinoiva asiantuntija Ulla Jurvanen Mikkelin yliopistokeskuksesta.

Tapahtumaa toteuttavat kaikki Mikkelin toisen ja korkea-asteen oppilaitokset sekä Mikkelin kaupunki ja Monikulttuurityö Mimosa ry.

Kauppakeskus Stellan tähtitorilla järjestettävä IMD-tapahtuma torstaina 9.11 klo 12-16 on kaikille avoin ja maksuton. Osallistua voi koko tapahtumaan tai tulla kuulolle vain johonkin osioon.

 

  • Tähtivieraana huippukokki Kozeen Shiwan
  • Kansainvälinen mikkeliläinen 2023
  • Kansallispukuja ja kulttuuriasuja eri maista
  • Tanssi- ja musiikkiesityksiä
  • Kansainvälisyys oppilaitoksissa

 

Lisätietoja: