Opiskelumahdollisuudet Mikkelissä

Yliopistojen perustutkinnot Mikkelissä

Aalto-yliopisto

LUT-yliopisto

  • Water Technology -maisteriohjelma (Mikkeli)
    • Kestävyyskysymykset haastavat tarkastelemaan vedenpuhdistusta uusin tavoin. Tämä maisteriohjelma opettaa, miten vettä käsitellään tehokkaasti, kestävästi ja taloudellisesti ja kuinka kohdataan veteen liittyviä haasteita. Ohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä. Valtaosa koulutusohjelman pakollisista syventävistä opinnoista vaatii kontaktiopetukseen osallistumista paikan päällä Mikkelissä joko luentojen, harjoitus- tai laboratoriotöiden muodossa. Osa kursseista on suoritettavissa etäopetuksena. Opiskelupaikan saaneiden tulee varautua osallistumaan kursseille kampuksella tarpeen mukaan. Ohjelma on englanninkielinen.
    • >> Lue lisää: Water Technology -maisteriohjelma
    • >> Read more: Master´s Programme In Water Technology

Tieteelliset jatkotutkinnot

Tieteellisen jatkotutkinnon – lisensiaatin tai tohtorin tutkinnon – voi suorittaa myös Mikkelissä. Jatkotutkinnon voi suorittaa yksilöllisesti, joten on suositeltavaa ottaa jo alkuvaiheessa yhteyttä oman alan laitokseen. Mikkelin yliopistokeskuksen yksiköissä voi suorittaa jatkotutkinnon yliopistojen Mikkelissä oleviin osaamisaloihin liittyen. Lisätietoja saa opintoja järjestäviltä yliopistoilta:

Savostamosta vinkkejä opiskeluun Etelä-Savossa

Savostamo on Etelä-Savon koulutustarjonnan ideapankki, josta löytyy monipuolinen kattaus erilaisia oppimisen ja kehittämisen polkuja.