Haemme Mikkelin yliopistokeskukseen asiantuntijaa koulutussuunnitteluun

Yliopisto haluaa osallistua Suomen ja globaalien haasteiden ratkaisemiseen. Vuorovaikutus yliopistojen ja yhteiskunnan eri toimijoiden – niin julkisen ja kolmannen sektorin kuin elinkeinoelämän – kesken on välttämätöntä. Yritysyhteistyön voimakas kasvu on myös Helsingin yliopiston strateginen tavoite.

Helsingin yliopiston toiminnanohjausyksikkö toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa yliopiston strategiatyön, toiminnanohjauksen, laadunhallinnan sekä tiedontuotannon koordinoinnista ja asiantuntijatuesta. Yksikön alaisuudessa toimivat myös Lahden ja Mikkelin yliopistokeskusten koordinaatio. Mikkelin yliopistokeskus on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, LUT-yliopiston ja Mikkelin kaupungin väliseen sopimukseen perustuva verkostomainen kokonaisuus.

Haemme nyt Mikkelin yliopistokeskukseen ASIANTUNTIJAA (koulutussuunnittelu) kahden ja puolen vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä

Tehtävänä on toimia asiantuntijana kolmen Mikkelin yliopistokeskuksessa toimivan yliopiston (Aalto-yliopisto, Helsingin yliopisto ja LUT-yliopisto) yhteisessä Kestävän talouden toimenpidekokonaisuudessa, jota rahoitetaan pääosin Opetus- ja kulttuuriministeriön yliopistokeskuksille osoitetulla strategisella rahoituksella.

Asiantuntijan tehtävä on suunnitella ja toteuttaa Microcredentials -osaamiskokonaisuudet vesi- ja ruoka-teemoissa yhteistyössä Helsingin yliopiston, LUT-yliopiston ja Aalto-yliopiston kanssa sekä suunnitella muita opetushankkeita.

Tehtävä sijoittuu Mikkelin yliopistokeskuksen koordinaatioyksikköön. Työn kannalta tärkeä tiimi on hankkeessa työskentelevät vesi- ja ruokateemojen alustakoordinaattorit, joiden tehtävät sijoittuvat Helsingin yliopiston Ruralia-instituuttiin ja LUT-yliopiston Erotustekniikan osastolle.

Osaamisesi

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa mieluiten kasvatustieteissä. Työ vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työ on kehittävää verkostotyötä, jossa pitää ottaa huomioon erilaisia näkökulmia ja sietää ristipainetta. Yliopistoyhteisön kansainvälisyydestä johtuen odotamme suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi osana asiantuntevaa tiimiä. Joustavien työaikojen ja hyvien etätyökäytänteiden lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon ja monitieteisen työyhteisön. Tehtävän palkka on 3500-3800 euroa kuukaudessa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.5.2022 – 30.10.2024. Tehtävän lähityöpiste sijaitsee Mikkelin yliopistokeskuksessa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi viimeistään 31.3.2022. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa kirjautumalla https://msap.helsinki.fi. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin yliopistokeskuksen pääsihteeri Matti Malinen, matti.malinen@muc.fi, 050-496 8981.

TIETEEN VOIMALLA – MAAILMAN PARHAAKSI

Haluatko tietää lisää Helsingin yliopistosta työnantajana? Lue lisää ja tutustu: https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat

Haku päät­tyy

31.03.2022 23:59 EEST