Näiden Helsingin yliopiston kurssien avulla voi syventää tietoja ruoasta, ruoan tuotannosta, suomalaisista kotieläimistä, luomusta, ajankohtaisesta tutkimuksesta ja kestävästä kulutuksesta.
- Ruoka 1.0 2 op, Avoin yliopisto, MOOC
- Onko härkäpavun ravintosisältö samanarvoinen kuin lihatuotteen? Onko jäätelö emulsio vai vaahto? Miten ruokaa tuotetaan ja kulutetaan kestävästi? Kurssi tutustuttaa elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.
- Aloita joustavasti, ilmoittautuminen 31.7.2024 asti.
- Maksuton. Ilmoittautuminen avoimeen yliopistoon. Ilmoittautumisohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä. Kurssista voi tulostaa erillisen todistuksen.
- Opetuskieli suomi.
- Onko härkäpavun ravintosisältö samanarvoinen kuin lihatuotteen? Onko jäätelö emulsio vai vaahto? Miten ruokaa tuotetaan ja kulutetaan kestävästi? Kurssi tutustuttaa elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.
- Suomalainen kotieläin tänään ja huomenna 2 op, Avoin yliopisto, MOOC
- Kaikille avoin verkkokurssi perehdyttää kotieläintieteen perusteisiin. Tämä on tutustumiskurssi maataloustieteiden koulutusohjelman opintoihin. Se sopii kaikille aiheesta ja alasta kiinnostuneille.
- Aloita joustavasti, ilmoittautuminen 31.5.2024 asti.
- Maksuton. Ilmoittautuminen avoimeen yliopistoon. Ilmoittautumisohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä.
- Opetuskieli suomi.
- Kaikille avoin verkkokurssi perehdyttää kotieläintieteen perusteisiin. Tämä on tutustumiskurssi maataloustieteiden koulutusohjelman opintoihin. Se sopii kaikille aiheesta ja alasta kiinnostuneille.
- Luomu 2.0 2 op, Avoin yliopisto, MOOC
- Mikä tekee luomusta luomua? Luomu systeemisen ajattelun ja tulevaisuusajattelun näkökulmasta.
- Aloita joustavasti, ilmoittautuminen 31.7.2024 asti.
- Hinta 30€. Mikäli kurssista haluaa suoritusmerkinnän ja opintopisteet opintosuoritusrekisteriin, ilmoittautuminen kurssin suoritettua avoimeen yliopistoon sen jälkeen kun kaikki kurssialueella olevat tehtävät on tehty hyväksytysti. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä.
- Opetuskieli suomi.
- Mikä tekee luomusta luomua? Luomu systeemisen ajattelun ja tulevaisuusajattelun näkökulmasta.
- Ympäristö- ja elintarviketalouden tutkimus ja ajankohtaiset kysymykset 2 op, Avoin yliopisto, MOOC
- Ruoka ja ympäristö tarjoavat haasteita, töitä ja tutkittavaa. Kiinnostavia näkökulmia tarjoavat alkutuotanto, johtaminen, kulutus ja talouspolitiikka. Tämä kurssi tutustuttaa elintarvikkeiden, kulutuksen, maatalouden tai ympäristön kysymyksiin taloustieteellisestä ja kestävyyden näkökulmasta.
- Aloita joustavasti, ilmoittautuminen 31.7.2024 asti.
- Maksuton. Ilmoittautuminen avoimeen yliopistoon. Ilmoittautumisohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä.
- Opetuskieli suomi ja ruotsi.
- Ruoka ja ympäristö tarjoavat haasteita, töitä ja tutkittavaa. Kiinnostavia näkökulmia tarjoavat alkutuotanto, johtaminen, kulutus ja talouspolitiikka. Tämä kurssi tutustuttaa elintarvikkeiden, kulutuksen, maatalouden tai ympäristön kysymyksiin taloustieteellisestä ja kestävyyden näkökulmasta.
- Sustainable Consumption 2 op, Avoin yliopisto, MOOC
- This MOOC course innovatively combines both theoretical and practical elements. It makes understanding sustainable consumption and taking action for a more sustainable future fun, accessible, and empowering for everyone.
- Aloita joustavasti, ilmoittautuminen 17.5.2024 asti.
- Hinta 30€. Mikäli haluaa kurssin suoritusmerkinnän ja opintopisteet opintosuoritusrekisteriin, ilmoittautuminen kurssin suoritettua avoimeen yliopistoon sen jälkeen, kaikki kurssialueella olevat tehtävät on tehty hyväksytysti. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä.
- Opetuskieli englanti.
- This MOOC course innovatively combines both theoretical and practical elements. It makes understanding sustainable consumption and taking action for a more sustainable future fun, accessible, and empowering for everyone.