Täydennyskoulutus

HY+ auttaa päivittämään osaamisesi

HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, joka tarjoaa käytännönläheistä koulutusta ennen kaikkea työelämän tarpeisiin. Tuoreeseen tutkimustietoon perustuvien sisältöjen avulla HY+ vie yksilöitä, yhteisöjä ja koko yhteiskuntaa kohti parempaa kilpailukykyä, tulosta ja työhyvinvointia.

Kaikille itsensä kehittäjille suunnatun avoimen täydennyskoulutuksen lisäksi HY+ tarjoaa myös räätälöityä koulutusta yrityksille, organisaatioille sekä julkisen sektorin toimijoille, aina asiakkaan tarpeitten ja toiveitten mukaan toteutettuna.

Lue lisää >>

https://hyplus.helsinki.fi/ )

Tietoa yksittäiselle opiskelijalle tai osaamisensa päivittäjälle

Oletpa minkä alan osaaja hyvänsä, sekä ammatillisia että yleisiä työelämätaitoja kannattaa kehittää jatkuvasti, työuran kaikissa vaiheissa. HY+ tarjoaa kaikille avointa täydennyskoulutusta monista eri teemoista ja aihealueista, muun muassa viestinnän, hyvinvoinnin, opetuksen ja johtamisen aloilta.

Koulutusten kesto vaihtelee lyhyistä, muutaman tunnin koulutuksista laajoihin, monivuotisiin oppimiskokonaisuuksiin. Tällä hetkellä suurin osa koulutuksista toteutetaan etäopetuksena, joten voit osallistua mistä päin Suomea vaan – ja useimmiten opiskella omaan tahtiisi.

Lue lisää >>

Suuren suosion saanut Aivot ja työ -verkkokoulutus saa jatkoa keväällä 2023! Uusi Aivot ja ravitsemus -verkkokoulutus paneutuu siihen, miten ravitsemus vaikuttaa aivoterveyteemme. Koulutuksesta on tuotettu kaksi versiota: toinen lasten ja nuorten ja toinen työikäisten näkökulmasta.

https://hyplus.helsinki.fi/koulutus/aivot-ja-ravitsemus/

Räätälöityä tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille

Räätälöity eli asiakaskohtainen koulutusratkaisu on hyvä keino kehittyä juuri siinä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Asiakaskohtaisessa toteutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin kehittämiskohtiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit päästään hyödyntämään parhaiten.

HY+ tarjoaa räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja yrityksille ja organisaatioille. Tilauskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että tilaajan asettamat tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Lue lisää >>

Tilaamalla HY+:n uutiskirjeen saat ennakkotietoa oman alasi tulevista koulutuksista, kutsuja maksuttomiin tilaisuuksiin sekä kiinnostavia sisältöjä.

Tilaa uutiskirje >>

 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston 100 % omistama Aalto University Executive Education Oy tarjoaa mahdollisuuksia elämänlaajuiseen oppimiseen. Aalto University Executive Education Oy:hyn kuuluu viisi eri toimijaa: Aalto EE tarjoaa liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluja, Aalto PRO asiantuntijoiden täydennyskoulutusta ja Aalto ENT kehittämispalveluita, jotka auttavat yrittäjiä luomaan uusia liiketoimintamalleja ja -mahdollisuuksia. Finva tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta ja Aalto ACCESS inklusiivisia, matalan kynnyksen ohjelmia, joiden oppeja voidaan helposti soveltaa osallistujan työhön, yhdistäen sekä yhtiön että Aalto-yliopiston tarjonnan.

 

LUT

LUT-yliopiston täydennyskoulutus tuo yliopiston huippuosaamisen yritysjohdon ja asiantuntijoiden käyttöön koulutuspalvelujen kautta https://www.lut.fi/taydennyskoulutus

LUT-täydennyskoulutus auttaa syventämään ja laajentamaan osaamista. Työkaluina ovat avoimet  johdon ja asiantuntijoiden ohjelmat, lyhytkestoiset moduulit sekä yrityskohtaiset koulutukset.