SUOMI JA EU:N TULEVAISUUS

Suomi ja EU:n tulevaisuus -yleisötilaisuus maanantaina 6.11.2017 klo 16.15-18

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus ja Mikkelin yliopistokeskus järjestävät kaikille avoimen ja maksuttoman keskustelutilaisuuden EU:n tulevaisuudesta. Suomi ja EU:n tulevaisuus -tilaisuus järjestetään maanantaina 6. marraskuuta klo 16.15–18.00 Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa, Lönnrotinkatu 5.  Aiheina ovat erityisesti EU:n yhteinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä puolustusulottuvuus.

Eurooppatiedotuksen syksyn yleisötilaisuuksien sarjan teemana on Suomi ja EU:n tulevaisuus. Kiertueen tarkoituksena on käydä kansalaiskeskustelua yhdessä poliitikkojen ja asiantuntijoiden kanssa EU:n suunnasta ja Suomen roolista eurooppalaisessa yhteistyössä. Sarja käynnistyi elokuun lopulla Turussa, jossa puhuttivat EU:n yhteinen puolustus ja brexit. Lahdessa lokakuun alussa keskusteltiin talous- ja rahaliiton sekä sosiaalisen Euroopan näkymistä.

Mikkelin tilaisuudessa aiheesta alustaa yksikönpäällikkö, eurooppakirjeenvaihtaja Sari Rautio ulkoasiainministeriöstä. Kommenttipuheenvuoron esittävät kansanedustajat Heli Järvinen (vihr.) ja Kaj Turunen (sin.). Keskustelua johdattelee yksikönpäällikkö Ville Cantell Eurooppatiedotuksesta.
Kahvitarjoilu klo 16.00 alkaen.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

  • Tiedottaja Juhana Tuomola, ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus, puh. 050 357 7974
  • Twitterissä #EUtulevaisuus, #EUturpo