INTERNATIONAL MIKKELI DAY 2018

International Mikkeli Day IMD nyt seitsemättä kertaa

Torstaina 15.11.2018 klo 11-15.30 Kauppakeskus Stellan tähtitorilla

  • Stand up -koomikko, juontaja Ali Jahangiri
    • Koomikon rooli alati moninaistuvassa yhteiskunnassa
  • Kansainvälinen mikkeliläinen 2018
  • Koti etsii ihmistä – romanikuvat mainoksissa
  • Kansallispukuja ja kulttuureja kulttuuritorilla
  • Etelä-Savon Kasvupolun voittajan OiOi Collective Oy:n tarina
  • International Mikkeli Day oppilaitostöiden esittely
  • Musiikki- ja tanssiesityksiä eri kulttuureista

Tilaisuuden juontaa kehittämispäällikkö Saara Vauhkonen Etelä-Savon Yrittäjistä.

International Mikkeli Day (IMD) on Mikkelin seudun kaikkien toisen ja korkean asteen oppilaitosten sekä Mikkelin kaupungin yhteistyössä järjestämä kansainvälinen tapahtuma, joka on kaikille avoin ja maksuton.

TERVETULOA!

Osallistu IMD-kuvakilpailuun -Miten kansainvälisyys näkyy Mikkelissä?
Nappaa kuva siitä, mikä sinun mielestäsi tekee Mikkelistä kansainvälisen ja osallistu kuvakisaan jakamalla kuvasi Instagramissa tunnuksella #InternationalMikkeliDay2018.

Kilpailun säännöt:
Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailukuvista tulee löytyä tunnus #InternationalMikkeliDay2018. Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kilpailukuva on näkyvissä raadille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava myös hyvän maun mukainen ja kilpailuaiheeseen liittyvä.

Kilpailu päättyy perjantaina 16.11. klo 10.00. Raati valitsee kilpailun kolme voittajakuvaa kaikkien ehdot täyttävien kilpailukuvien joukosta. Raatina toimii Mikkelin kaupungin viestintätiimi. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä Instagramin välityksellä.

Osallistumalla kuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä ja Mikkelin kaupungin markkinointitarkoituksissa.

Kolme raadin valitsemaa kuvaa palkitaan ja palkinnot luovutetaan voittajille perjantaina 23.11.2018 kello 14.00 Mikkelin kaupungintalolla järjestettävässä tilaisuudessa. Mikäli voittajat eivät pääse paikalle, ovat palkinnot noudettavissa myöhemmin kaupungintalolta.